Tilbud

Stellekurs/sikkerhetskurs (grunnkurs)

Stellekurset er det første kurset man går på hos oss. Kurset gir en grunnleggende innføring i stell av hest, sikkerhet, saling og ridning. Kurset gir et godt grunnlag for å fortsette på ordinært ridekurs. Elevene rir på halvparten av timene.

Kveldskurs:

Arrangeres i skoleåret, 3 terminer. Elevene rir fast på en time pr.uke. Nivå fra nybegynner til de mer erfarne rytterne.

  • Høstkurs: 12- timers kurs
  • Vinterkurs: 8-timers kurs
  • Vårkurs: 12-timers kurs

Timeridning: Timeridning med instruktør tilbys man-tors mellom kl.17.00-19.00 eller etter avtale. Er man flere, kan det samkjøres med inntil fire ryttere på samme time.

Turridning: Turridning med eller uten ledsager tilbys etter de ferdigheter rytteren har.

Ponnyklubb: Annenhver lørdag arrangerer vi ponnyklubb fra kl. 11.00-14.00. I ponnyklubben har vi ulike aktiviteter med ponnyene i stallen. Vi forer, steller og koser masse med dem. I løpet av formiddagen tar vi oss en tur ut, enten med vogn eller slede, eller en tur på hesteryggen ned til elva hvor hestene kan beite. Her blir det garantert masse hestekos!!!

Handikapridning: er vanlige ridetimer for personer med nedsatt funksjonsevne. Timene er tilpasset den enkeltes funksjonsevne og nivå. Vi vil søke kommunen, grunn- og videregående skoler, helseinstitusjoner og private til å benytte dette tilbudet. For mange er det å ri ensbetydende med økt livskvalitet. Funksjonsfriske og funksjonshemmede skal ha like stor mulighet og rett til å ri og ha kontakt med hest.

Barnebursdag: Tilrettelegges etter ønske og behov. Inkluderer stell av hest og noen aktiviteter for hest og rytter. Grilling av pølser, samt presang til bursdagsbarnet. Pris pr.deltager.

Familiedag: Tilrettelegges etter ønske og behov. Kan inkluderer stell av hest og en tur i skogen med grilling.
Kjøring med hest og vogn: Vi kjører i bryllup, sledeturer, kanefart med mer.

Besøk: Besøk barnehager, skoler, sfo med mer: Ta kontakt for opplegg og aktiviteter.

Bedriftsarrangement: Tilrettelegges etter ønske og behov.

Utdrikkingslag: Tilrettelegges etter ønske og behov.